Aikuisten K18 Tukholman risteily Helsingistä  25. – 27.10.  (pe – su)

Lähdetään aikuisten kesken rentoutumaan ja keräämään voimia arkeen. Vietetään päivä Tukholmassa jokainen valitsemallaan tavalla (vaikkapa kulttuurielämysten, Abba -museon tai shoppailun merkeissä). Vietetään laivalla mukava ilta mennessä ja tullessa.

Aikataulu (muut ajat täsmentyvät myöhemmin)

perjantai
klo 17.00 Silja Serenade lähtee Olympiaterminaalista kohti Tukholmaa

lauantai
klo 7.30 Aamiainen (Grande Buffet)
klo 9.45  Laiva saapuu Tukholmaan
vapaata aikaa Tukholmassa
klo 16.45 Laiva lähtee takaisin kohti Helsinkiä

sunnuntai
klo 7.30 Aamiainen (Grande Buffet)
klo 10.30 Silja Serenade saapuu Helsingin satamaan, Olympiaterminaaliin

Jokainen matkustaa Helsinkiin valitsemallaan tavalla. Laitan kaikille ilmoittautuneille tiedon sitten kun huomaan, että esim. Onnibussin matkat ovat varattavissa tai jos on edukkaita junalippuja tms. Näin jokainen voi varata halutessaan samaan kulkuneuvoon itselleen lipun. (Ilmoitattehan minulle, jos joku muu huomaa ennen että liput ovat tulleet myyntiin.)

Hinta jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle 80 e - ja EI JÄSENELLE 110 e.
Hinta sisältää laivamatkat ja majoittumisen kahden hengen B-hytissä (lisähinta 1 hlö/hytti) sekä 2 x aamiaisen.

Ilmoittautumiset 9.9. mennessä turunyh@gmail.com, ilmoita samalla syntymäaikasi ja -vuosi sekä jos sinulla on jo etukäteen tiedossa hyttikaveri kenen kanssa majoitut samaan hyttiin. Matka tulee olla maksettuna yhdistyksen tilillä (FI43 5713 4520 0196 95) viimeistään 15.9.2019.

Huom! Jokainen voi varata laivalta haluamansa lisäateriat. Laiva on Silja Serenade. Matkan varaus on tehty yhdistyksen nimellä.